Welkom bij Bartels Installatietechniek - Centrale Verwarming, Warmtepomp, Zonnepanelen, Zonneboiler en Airconditioning

  • Technische vragen
    06 34085240
  • Administratie
    06 81150140
  • 't Woud 4
    3862 PM Nijkerk

Een duurzaam huis met een warmtepomp

Warmtepompen zijn toestellen die op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water zorgen. Een warmtepomp maakt voor het grootste deel gebruik van ‘gratis’ hernieuwbare energie uit de lucht, bodem of het grondwater. Het is een duurzaam energiebesparend alternatief voor de gas gestookte cv-ketel. U krijgt tot 2021 subsidie als u een warmtepomp koopt. Ik adviseer u graag omtrent de mogelijkheden.

Wil u een afspraak maken vul dan het formulier in aan het einde van deze pagina.

Voor een warmtepomp van Vaillant kijk u verder op de speciale pagina van Vaillant.

Bron: Warmtepomp Weetjes

Het geluid van een warmtepomp

In Europa is het maximale geluidsvermogen van warmtepomp vastgelegd. Deze norm houdt in dat energie gerelateerde producten zoals warmtepompen tot 6 kW maximaal 65 dB(A) mogen produceren en warmtepompen van 6 kW tot 12kW 70 dB(A). Verder moeten in Europa warmtepompen zijn voorzien van een CE-label, dat onder andere het geluidsvermogen van de warmtepomp vermeldt. 

Meer informatie op de website van Vaillant

Warmtepomp
Zonnepanelen Duurzame Energie

Zonnepanelen

Uw energierekening omlaag met zonnepanelen

Bartels Installatietechniek levert topkwaliteit zonnepanelen, milieuvriendelijk en voor een scherpe prijs. Zonnepanelen leveren op een duurzame manier een groot deel van uw stroom.Tijdens de zomermaanden draaien ze op volle toeren, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wekken ze zeker stroom op.

Btw op zonnepanelen terugvragen

Als je als particulier zonnepanelen koopt, kun je de btw op aanschaf en installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingdienst

Zonneboiler Duurzame Energie

Zonneboiler

Zonneboiler - veel warm water dankzij zonne-energie

Met een zonneboiler en zonnecollectoren bespaar je bijna de helft op je energieverbruik voor warm water. Tijdens de zomermaanden levert uw zonneboiler bijna al het warme water, maar in de winter zorgt de centrale verwarming of warmtepomp voor warm water. U kunt subsidie krijgen voor de aanschaf van een zonneboiler. Interesse? Neem dan contact met mij op.

Mechanische Ventilatie Box

De CVE-S is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren. Standaard wordt de CVE-S geleverd met een geïntegreerde vochtsensor waardoor er automatisch in een vochtige ruimte wordt geventileerd. Deze ventilatie-units zijn toepasbaar in elke situatie vanwege hun compacte formaat.


Optioneel: De mechanische ventilatie-unit is eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze AUTO RFT-zender. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten. Met de toevoegingen van intelligente sensoren, zoals een CO2-sensor of een bewegingssensor wordt het ventileren nog slimmer geregeld.


De CVE-S van Itho Daalderop is dé norm in ventileren. Energiezuinig, stil, comfortabel, kostenbesparend en toepasbaar in elke situatie. Zij zijn niet voor niks dé specialist op het gebied van ventilatiesystemen. De prijs voor het vervangen van deze box is 300,- ex btw. Wilt u dit systeem aangelegd hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Mechanische Ventilatie Box

Investeringssubsidie duurzame energie ISDE

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft u een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Meer informatie op de website van de RVO

Maak een afspraak voor Duurzame Energie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.