Welkom bij Bartels Installatietechniek - Centrale Verwarming, Duurzame energie en Airconditioning

 • Technische vragen
  06 34085240
 • Administratie
  06 81150140
 • 't Woud 4
  3862 PM Nijkerk

Wat is een Multi-Split Airco?

Een Multi Split airconditioning bied je de mogelijkheid met één buitendeel meerdere ruimtes te koelen of verwarmen met elke ruimte een aparte binnen unit. Iedere ruimte kun je onafhankelijk instellen waardoor je perfecte temperatuur regeling heeft per ruimte.

Doordat een airconditioning zuiniger is als je cv-ketel kun je de airco’s prima als vervanging gebruiken voor meerdere slaapkamers. Een airconditioning blaast warme lucht snel de ruimte is als er iemand is waardoor de ruimte snel verwarmd of gekoeld is. Een traditionele radiator staat meestal de hele dag open en gebruikt dan ook veel meer. Dat is natuurlijk zonde.

Multi-Split Airco

Het binnen deel kan van toepassing verschillen. Het wandmodel is veruit het populairst maar je hebt ook het vloermodel die op een radiator lijkt of een plafond/casette model die je tegen of in het plafond plaatst.

Vaak is het noodzakelijk bij een Multi Split om de situatie op te nemen. Uiteraard komen wij graag bij u langs om u van een juist en passend advies te voorzien. Neem hieronder contact met ons op.


Single-Split of Multi-Split
Multi-Split Airco

Maak een afspraak voor een airco

 • Meerdere keuzes zijn mogelijk
 • Meerdere keuzes zijn mogelijk
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.