Welkom bij Bartels Installatietechniek - Centrale Verwarming, Duurzame energie en Airconditioning

  • Technische vragen
    06 34085240
  • Administratie
    06 81150140
  • 't Woud 4
    3862 PM Nijkerk
Centrale Verwarming Intergas

Intergas - Onze CV ketel voor elk budget

De Intergas HRE 28-24 CW4 A en de HRE 36-30 CW5 A

De Intergas cv-ketels combineren een hoog rendement op verwarming met een hoog rendement op tapwater, dit wordt dubbel HR genoemd. De cv-ketel levert 7,5 liter water (op 60 graden) en 12,5 liter water op 40 graden (gemengd). Met de traploos modulerende regeling wordt het vermogen van de cv-ketel automatisch aangepast aan de warmtebehoefte. Met de zelflerende ECO-comfortschakelaar wordt de warmhoud functie van de warm water automatisch in- of uitgeschakeld.

Wij bieden u de Intergas HRE 28-24 CW4 A aan voor € 1500,- Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie.

Wilt u liever een CW5 ketel dan bieden wij u de Intergas HRE 36-30 CW5 A aan voor € 1600,- Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie.

De afkorting CW staat voor Comfort Warmwater. Het getal daarachter geeft een klasse aan. Hoe hoger deze waarde is, hoe meer warm water de ketel kan leveren per minuut. Deze CW waarde is vastgesteld door het Stichting Gaskeur.

Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. De Honeywell round thermostaat krijgt u van ons. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel. Bij de Intergas CV ketel is jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Dit is € 90,- per jaar. Prijspeil 2019.Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvraag nieuwe CV-ketel Intergas